Nedjelja, 26. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Nagradna igra Pivare Tuzla: Helmina Begović iz Sarajeva osvojila automobil ‘VW Golf 8’

Preuzmite sliku

Danas je izvlačenjem glavne nagrade automobil ‘VW Golf 8’ uspješno okončana još jedna velika nagradna igra kompanije Pivara Tuzla.

Sretna dobitnica glavne nagrade putnički automobil ‘VW Golf 8’ je Helmina Begović iz Sarajeva. Upravo njen broj mobitela s kojeg je poslana poruka odnosno kod koji se nalazio ispod čepa Tuzlanskog pilsnera izvučen je danas u tuzlanskoj Pivnici Taverna.

 • Sretne ruke Helmini Begović bio je glavni urednik portala Tuzlanski.ba Adnan Krdžalić kojem su organizatori prepustili da izvuče glavnu nagradu.

 • Sretna dobitnica automobila ‘VW Golf 8‘ u nevjerici je primila informaciju da je upravo ona poslata vlasnica novog automobila.

 • ‘Zaista nisam mogla ni u snovima da očekujem ovako prijatno iznenađenje. Ostala sam bez teksta kada su me nazvali i saopćili mi da sam dobitnica glavne nagrade. U mojoj porodici se redovno konzimiraju porizvodi Tuzlanske pivare. Svake godine učestvujemo u nagradnoj igri Pivare Tuzla i evo isplatilo se. Želim se puno zahvaliti Pivari Tuzla i vama čija je ruka bila sretna za mene danas’ – kazala je u izjavi za Tuzlanski.ba Helmina Begović iz Sarajeva koja će u narednim danima preuzeti svoju glavnu nagradu.

  Osiim automobila ‘VW Golf 8’ danas u finalnom krugu izvlačenje poznati su dobitici i ostalih nagrada (frižider pun piva, mobitel, roštilj, dron, biciklo, suncobrani, slučalice, poklon paketi i ostale nagrade).

  Imena svih dobitnika će biti naknadno objavljena na web stranici kompanije Pivara Tuzla.

  Iz kompanije Pivara Tuzla su saopćili kako je odziv kao i svih prethodih godina bio veliki te su iskazali veliku zahvanost svojim vjernim potrošaćima.

 • Emir Delalić iz marketing službe kompanije Pivara Tuzla kaže kako je bilo učesnika koji su sa jednog telefonskog broja poslali i po nekoliko hiljada kodova te će za njih Pivara Tuzla pripremiti specijalna iznenađenje i nagrade.

  Prema riječima direktora Pivare Tuzla Fahrudina Salihovića ova kompanija uskoro vlastitim sredstvima planira novu kapitalnu investiciju od oko 4 miliona KM.

 • ‘Pivara Tuzla će da nastaviti trend investicionog ulaganja. Do kraja ove godine očekujemo da implementiramo sve zacrtane ciljeve, a u pitanju je nabavka nove savremene opreme koja vrijedi oko 4 miliona KM i to će biti finansirano vlastitim sredstvima bez kreditnih zaduženja. Također, zadovoljstvo mi je saopćiti kako je Pivara Tuzla postala prisutna na još nekoliko tržišta gdje nas ranije nije bilo. Očekujemo da u narednom periodu povećavamo kapacitet kada je u pitanju proces proizvodnje s tim što redovno osluškujemo i naše vjerne potrošaće i njihove potrebe pa tako je mogće da proširimo i paletu naših proizvoda’ – kazao je Salihović.

  Pivara Tuzla svoje proizvode izvozi čak u Sjedinjene Američke Države, zatim u Njemačku, Austriju, Italiju i ovaj trend Pivara Tuzla želi nastaviti tako što će kvalitetnim radom i dobrom organizacijom postizati još bolje poslovne rezultate. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje