Srijeda, 21. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Goca Tržan nakon pet godina u Tuzli održala sjajan koncert

Preuzmite sliku

Pop diva Goca Tržan u Tuzli je večeras (subota) održala sjajan koncert u ispunjenoj sali BKC-a. Goca se pred svoju publiku u Tuzli vratila nakon pet godina.

“Jako se radujem da ponovo pjevam u Tuzli! Za Tuzlu me vežu mnoge lijepe uspomene, sjajni koncerti koje sam ovdje imala i najviše od svega, divna publika koja me uvijek lijepo dočekivala. Prošlo je previše godina, to je istina. Iza nas je nekoliko godina u kojima su nas razdvojili pandemijom.  I baš zato sam jedva čekala ovaj koncert. U Tuzli sam se uvijek osjećala svoja na svome. Jako volim ovaj grad!“ naglasila je Goca koja koncertom u Tuzli nastavlja svoju turneju u Bosni i Hercegovini.

Nije dugo trebalo da Tržan publiku u BKC-u digne na noge, gdje su skupa u glas pjevali poznate hitove, među kojima i “Fitilj”, “Srećo nečija”, “Haljina”, “Žena za jednu noć”, “Stoperka”, “Strašilo”, “1200 milja”, “Bumerang”, “Gluve usne”, “Zagrli”, “Ni na zemlji, ni na nebu” i mnogih druge popularne pjesme.

Turneja je započela još u junu, kada je Goca nastupila u prepunom Domu mladih u Sarajevu, nastavljena se koncertom u Mostaru 19. oktobra, pa napokon i koncertom koji je večeras upriličen u Tuzli.

Inače, Goca Tržan već tridesetak godina pripada samom vrhu regionalne pop scene. Vlasnica je velikih hitova. Poznata po svom moćnom vokalu i energičnom scenskom nastupu u koji su se Tuzlaci i uvjerili. (Foto: Blicko Junior | Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,