Nedjelja, 3. Jula 2022.
Tuzlanski.ba logo

Freedom Vibes by Jameson: Nesvakidašnja zabava ovog vikenda na Sonom trgu

Preuzmite sliku

Ljetni period u Tuzlu donosi pregršt zanimljivih dešavanja, a jedno od njih u petak i subotu održat će se i na Sonom trgu. Sunčani vikend pred nama obećava puno zabave na prvom izdanju dvodnevnog događaja Jameson Freedom Vibes, uz podršku Cafe bara Sloboda i Turističke zajednice grada Tuzla.

Opuštena atmosfera Sonog trga mjesto je gdje ćemo moći uživati u nešto drugačijem konceptu. Za ovu priliku ambijent trga bit će preuređen u jedinstvenu zabavnu lokaciju, u kojoj će posjetioci moći uživati u kvalitetnom programu i posebnom ugođaju. Gosti u Jameson zoni imat će priliku družiti se uz bogati ukus popularnog irskog viskija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cafe Sloboda (@cafesloboda)

Također će moći načininiti svoje fotografije u photo booth-u, a kosu i brade urediti u improvizovanom barber shopu. Uz sve to, oba dana ljubazne Jameson hostese dijelit će nagrade, kupone za hranu i piće, a kako bi zajedno mogli uživati u zalasku sunca, muzički program počinje od 19h.

Brown Sugar RnB je DJ dvojac koji će u petak rasplesati Soni trg. Najpopularniji serijal RnB i Hip Hop zabava uvijek je garancija dobrog provoda, što dokazuju iz nastupa u nastup na događajima širom zemlje. Subota je rezervisana za nastup live benda Betty Boom iz Novog Sada. Pop, rock, r&b, latino, house njihova su specijalnost, a njihove svirke nesvakidašnje, inovativne i originalne, što garantuje nezaboravan provod.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje