Petak, 27. Novembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Coworking prostor u središtu Tuzle otvorio svoja vrata: U četvrtak radionica ”Freelenceri prichaju” (FOTO)

U srijedu 20. februara 2019. godine u BIT Centru Tuzla, Trg slobode 16, organizovan je Open day meet up, tokom kojeg se svi zainteresirani upoznati s radom i mogućnostima novo otvorenog coworking prostora CodeHub Tuzla.

CodeHub Tuzla je suvremeno uređen i opremljen prostor, koji će svojim sadržajem biti idealno mjesto za sve timove s poslovnim idejama, freelancere, startupe, IT stručnjake, studente i turiste koji u trenutku prolaska kroz grad imaju potrebu za radnim mjestom.

Svi korisnici ovog prostora, koji se prostire na više od 100 kvadratnih metara, na raspolaganju imaju radno mjesto, dodatnu opremu, salu za sastanke, kuhinju i salu za prezentacije. Korištenje CodeHub-a Tuzla će biti besplatno sve do kraja 2019. godine.

CodeHub Tuzla će za svoje korisnike biti otvoren od ponedjeljka do petka, od 8h do 16h, a svi zainteresirani mogu se prijaviti i dobiti dodatne informacije na mail info@bit.ba.
Nadamo se da će ovo biti novo mjesto razvoja ideja, biznisa, upoznavanja i razmjene ideje, kažu iz BIT Centra Tuzla.

Već u četvrtak 28.02. od 14 sati organizuje se radionica ”FREELENCERI PRICHAJU” na kojoj su svi dobrodošli i gdje će uz razmjenu ideja i iskustva, te saznanja o freelencing mogućnostima iz prve ruke, bit u prilici saznati i uvjeriti se u mogućnosti novog coworking prostora u Tuzli.

Svi ste dobrodošli ali bi Vas zamolili da nam prijavite svoj dolazak, slanjem poruke na https://www.facebook.com/CodeHubTuzla/. Nije obavezno ali zbog tehničkih razloga prijava bi nam pomogla, najavljuju iz BIT Centra Tuzla.

CodeHub Tuzla je u vlasništvu BIT Centra u Tuzli i jedan je od četiri coworking prostora koji su otvoreni u Mostaru, Zadru i Nikšiću kroz projekt CODE financiran iz Interreg IPA CBC Programme HR-BA-ME 2014-2020.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje