Nedjelja, 25. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

VIDEO: Zovu me Zizi što u prevodu znači: „mala čuna“!

ZiziBL
Preuzmite sliku

Popularno

Film Nedžada Begovića \”ZiZi\”, upoznajte Zijada Redžića koji je pravi dokaz narodne poslovice \”jednostavnost je savršenstvo\”

\"ZiziBL\"Video koji nakon svog emitovanja dobija izuzetno mnogo pozitivnih komentara, Zizi postaje prava zvijezda ali ne zbog toga što je lupio neku glupost, nego upravo suprotno, što je slikoviti prikaz jednog pravog politički neopterećenog Bosanca i zajebanta. Što bi se reklo: Raja !

„Dobar dan ja se zovem Zijad Redžić Zizi. Rođen 8. Marta 1975 godine i zamisli peha, tok 8, Marta 75-te godine, 19 curica se rodilo u Sarajevskoj bolnici i moja mama je željno čekala isto curicu, imali su čak i ime za mene, trebo sam da se zovem Alda, međutim, rodio se Ja i dali mi to ime. Ali nije ni to problem, da li mi nadimak Zizi što na Francuskom znači: „mala čuna\”, ja deveram sa tim nadimkom evo 37 godina. Upoznajem se sa raznim ljudima, govorim im ja sam Zijo, ja Sam Zike, ja sam Ziko al opet nekako se završi da me zovu Zizi i žena rođena me zove Zizi… i to mi je najgore!\”

Šta drugo da kažemo, osim da odvojite pola sata i da odgledate ovaj kratki film Nedžada Begovića koji je emitiran u poslijednjem izdanju 60 minuta, možda i jedini prilog istoimene emisije od kojeg će vas zaboljeti stomak od smijeha, a ne glava od politike.

Izvor: Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: