Utorak, 4. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Tuzlanka nastanjena u Osijeku javno objavila svoj CV i za mjesec i pol našla posao

marija pranjic
Preuzmite sliku

Popularno

Mlada magistrica ekonomije iz Osijeka rođena Tuzlanska Marija Pranjić (23) prije mjesec i pol dana je na internetu objavila svoj životopis i istaknula kako je u potrazi za poslom. Da se uloženi trud isplati, pokazalo je vrijeme.

marija pranjic

Naime, mlada je djevojka u ovih mjesec i pol dana uspjela naći posao, te se čak i preselila u drugi grad. Na stranici je objavila sve informacije o sebi, kao što su CV u tekstualnom i vizualnom obliku, radno iskustvo, što drugi pričaju o njoj i još mnogo toga…

Oko desetak poziva bih izdvojila kao ‘ozbiljne’ ponude na čije sam razgovore išla. Tvrtke koje su se zainteresirale za mene su uglavnom bile iz IT sektora i iz Osijeka, iako moram naglasiti da su mi se javljale tvrtke iz cijele Hrvatske pa čak i iz susjednih država“, kazala je Marija za portal Zimo.

Posao je ipak pronašla u jednoj tvrtki u Varaždinu, nakon što je jedan prijatelj podijelio link njezine stranice. “Na samom razgovoru imala sam osjećaj da smo ‘kliknuli’ i već dan poslije ponudili su mi radno mjesto“, ispričala je djevojka, koja trenutačno radi kao asistent u administraciji i logistici, s time da je planirano usavršavanje u internet marketingu.

Iako nisam baš očekivala da ću dobiti posao u Varaždinu, selidba u njega mi nije predstavljala niti najmanji problem, iako se je sve dogodilo u samo nekoliko dana. Za sada sam zadovoljna sa svime“, otkrila je još ova 23-godišnjakinja koja, treba napomenuti, ima impresivan životopis.

Ova mlada i perspektivna djevojka je sudjelovala u brojnim natjecanjima u kojima obično dolazila do finala ili čak pobijedila. Bila je i jedna od 12 finalista za Intesa Sanpaolo Card University Award, kao i jedna od 25 finalista za Startup Camp na Visu. U svakom slučaju, mlada je ekonomistica pokazala da HZZO nije jedini način kako pronaći posao. Sve joj najbolje na novom radnom mjestu!

Na ovom LINKU možete pogledati stranicu na kojoj je Marija objavila svoju biografiju, svaka čast za ovu snalažljivu djevojku. Puno sreće joj želimo u nastavku karijere.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: