Nedjelja, 2. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Sin Davida Bowiea oženio se djevojkom čim su joj rekli da ima rak

dejvid-bouvi f
Preuzmite sliku

Popularno

“Volim svoju ženu više nego ikog drugog!” – napisao je Duncan pored zajedničke fotografije koju je objavio na svom Twitter profilu.

dejvid-bouvi fObrijao je glavu kao znak podrške svojoj voljenoj, iako su već bili vjereni, pošto je saznala da ima rak dojke, Duncan je insistirao da se što prije vjenčaju.

Duncan Jones (41) sa svojom 32-godišnjom vjerenicom pred oltar je stao 7. novembra, na isti dan kad joj je dijagnosticiran rak dojke. Sin Davida Bowiea nije želio da čeka ni trenutak pa je sa dugogodišnjom djevojkom Roden Ronkuilo požurio kod matičara.

Rodene Ronquillo je već bila na operaciji, a uskoro će krenuti na hemoterapije. Par se zaručio u junu ove godine. O borbi svoje vjerenice sa opakom bolesti Jones je javnost obavjestio putem nekoliko twittova.

Novembar je bio opak mjesec. Kvržicu smo uočili jedne nedelje, rak joj je dijagnostikovan u četvrtak. Znači, rak, izbori i venčanje. Sve u jednom danu. Dva dana kasnije, Ro je bila na operaciji – napisao je Duncan i dodao kako sve mlađe i mlađe žene oboljevaju od raka dojke.

Žene, ne odgađajte pregled – dodao je. Duncan je jedino dijete Bowiea i njegove prve žene Mary Angele Bennett.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: