Petak, 30. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Obučen kao policajac, privodi djevojke i opipava genitalije \”tražeći drogu\”

manijak beograd
Preuzmite sliku

Popularno

Novi manijak posljednjih dana ordinira centrom Beograda, obučen u policijsku uniformu, koju koristi kako bi spopadao žene, prvenstveno u kraju oko Studentskog trga, saznaje Telegraf.rs od izvora iz policije.

\"manijakOvaj nasilnik obično je obučen u uniformu policajca ili radnika fizičko-tehničkog obezbjeđenja. Najčešće napada u večernjim satima u dijelu grada oko Studentskog trga. Prilazi djevojkama i lažno se predstavlja kao policajac. Nakon legetimisanja, od žrtve traži da odu do haustora, gdje ih pretresa, zbog navodnog posjedovanja droge. Kada ih odvuče u haustor, skida im dijelove odjeće i dodiruje po genitalijama – kaže izvor iz MUP-a.

On navodi da se u posljednjih nekoliko dana policiji požalilo 7 djevojaka starih između 18 i 21 godine, čija je priča skoro identična, kao i fizički opis manijaka. Međutim, strahuje se da je broj žrtava mnogo veći, jer se pretpostavlja da ima još neprijavljenih slučajeva. Policija intenzivno radi na identifikaciji i hapšenju osobe osumnjičene za bludne radnje.

Tuzlanski.ba / Telegraf.rs

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: