Petak, 30. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Cvjeta prostitucija za vrijeme EXITA

sex-prostitucija
Preuzmite sliku

Popularno

Slobodne dame imale pune ruke posla, mušterije djevojaka \”prve klase\” bili i VIP gosti festivala

\"sex-prostitucija\"Iako nije prošlo ni punih godinu dana od hapšenja desetorice zaposlenih u novosadskom hotelu \”Park\” zbog sumnje da su se bavili organizovanom prostitucijom u tom hotelu, Novi Sad bio je opet, za vrijeme minulog \”EXITA\”, prava meka za podvođenje devojaka u svim elitnijim hotelima u gradu, pišu danas beogradske Večernje novosti.

Kako \”Novosti\” saznaju, u pitanju je pet novosadskih hotela, gdje su zaposleni podvodili elitne prostitutke, za procenat od 20 do 50 odsto, imućnim gostima hotela, među kojima je najviše bilo učesnika EXIT-a.

Recepcionarka B. Ž. kaže kako su djevojke iz svih gradova Srbije stigle uoči EXIT-a u Novi Sad.

\”Dolazile su u hotel nekoliko dana pre početka festivala i ostavljale kontakt na recepciji, kod konobara, sobarica i svih onih koji su u direktnom kontaktu sa gostima hotela\”, priča B. Ž., koja na recepciji jednog hotela u blizini Željezničke stanice radi tri godine.

\"prostitucija\"\”Onaj ko bi baš nju pozvao kada gosti zatraže društvo dobijao bi dobar procenat, od 20 odsto ako je cena usluga 150 evra, što je najniža tarifa, do 50 odsto za one prvoklasne prostitutke koje svoje usluge naplaćuju oko 800 evra.\”

Djevojke su, kako je ispričala, dolazile iz Kikinde, Niša, Kragujevca, Velike Plane, Bečeja, Subotice, a najviše ih je bilo iz Beograda i Novog Sada.

Da je među mušterijama bilo najviše VIP učesnika EXIT-a, potvrđuje i vozač koji je bio angažovan na prevozu izvođača i bendova od aerodroma do hotela, potom od hotela do Petrovaradinske tvrđave, pa opet nazad do hotela.

\”Čuo sam od jednog poznatog crnačkog benda, koji je nastupao prve večeri na festivalu, kako su prepričavali bahanalije sa dve plavuše bliznakinje\”, priča ovaj profesionalni vozač.

Prema podacima koje su \”Novosti\” nezvanično dobile od policije, hosteli i pojedini kafići u Petrovaradinu bili su za vrijeme EXIT-a stjecište najnižeg vida prostitucije. I pojedine strankinje su se priključile domaćim djevojkama i pružale seksualne usluge po cijeni od 10 do 50 eura.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: