Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Sa dva nova gola Džeko nastavio fantastičnu seriju, Pjanić pogodio i asistirao (VIDEO)

Preuzmite sliku

Odlične partije Edina Džeke koji je nastavio fenomenalnu seriju postizanja pogodaka u Seriji A, dok je Miralem Pjanić u novoj pobjedi Juventusa zabilježio asistenciju i pogodak.

Edin Džeko iz utakmice u utakmicu otklanja sve sumnje da je u vrhunskoj formi i da je jedan od najboljih napadača trenutno u ligama petice.

Novim golom za Romu protiv Sassuola, fantastična serija je nastavljena. Džeko je postigao gol u 57. minuti meča nakon dodavanja Mohameda Salaha.

Džeko je u 76. minuti susreta postigao novi gol, ukupno deseti, ovaj put precizan je bio sa bijele tačke. Roma je slavila pobjedu rezultatom 3:1.

Džeko je u prvih deset prvenstvenih utakmica Serie A uspio da postigne isto toliko golova čime je izjednačio rekord legendarnog Batistute iz sezone 2000/2001.


U novoj ubjedljivoj pobjedi Juventusa  protiv Sampdorije (4:1), Miralem Pjanić je postigao treći gol za svoju momčad. Također, Miralem je asitirao kod prvog gola.


Odličnu partiju u dresu Lazija pružio je i Senad Lulić koji je u ubjedljivoj pobjedi svog tima uspio upisati dvije asistencije. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , , ,