Ponedjeljak, 25. Mart 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Tri horoskopska znaka koja bi svako želio za brata i sestru

Uvijek možete računati na njih, a i oni na vas. Iako nekada dolazi do rivalstva ili nesuglasica, znate da su uvijek na vašoj strani. Da, braća i sestre su veliko bogatstvo, a astrolozi izdvajaju tri horoskopska znaka koji se najbolje snalaze u toj ulozi.

Bik: posebna zaštita

Brat ili sestra Bik je ozbiljna osoba, posebno kada je u pitanju vaša zaštita. Bik je odan do posljednjeg daha onima koje voli. Vaš neprijatelj će biti i njegov neprijatelj.

Međutim, Bik može biti vrlo tvrdoglav. Sporovi sa njim su ozbiljna glavobolja, i čini se da ga nikada ne možete ubijediti. Iako zna da vas iznervira i uznemiri, znajte da se njegova tvrdoglavost ne prenosi na vaš odnos. Ništa i niko ga ne može spriječiti da vas podrži.

Vaga: divan mir

Vage kombinuju sve kvalitete koje biste željeli da vidite u svom bratu ili sestri.

Oni podržavaju komunikaciju sa bliskim ljudima i ozbiljno shvataju vaš odnos. Pored neuobičajene predanosti onima koji su im važni, Vaga takođe može spretno izbjeći sukobe i dobro se suočava sa problemima. Takođe su vrlo zabavne i sa njima vam nikada neće biti dosadno.

Uživaćete da zajedno provodite vrijeme. Njihov šarm, duhovitost i veselje privlači ljude. Vaga je u mogućnosti da šarmira svakoga sa kim se upozna, a vi ćete se ponositi činjenicom da ste povezani krvnim vezama.

Ribe: nesebično srce

Ako je vaš brat ili sestra Riba, imate do kraja života neiscrpni izvor ljubavi, predanosti i razumijevanja. Riba uvijek vidi lijepe stvari, čak i ako ih vi nekada ne primijetite. Oni će vam pružiti puno ljubavi, jer shvataju da ste za njih rijetka i neophodna osoba u njihovom životu. Podržavaće će vas do kraja života i uvijek će vam biti podrška. Šta god da im kažete, pažljivo slušaju i ne osuđuju vas.

Njihova maštovitost može biti neprijatna kada treba da budu ozbiljni. Međutim, na kraju znate da će biti tu za vas, bez obzira šta vam je potrebno. A ovo je zaista važno. (kolektivno.me)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,