Petak, 20. April 2018.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Pan Winter Garden: Otvorena najljepša zimska priča u Tuzli (FOTO/VIDEO)

Popularno

Najljepša zimska priča u Tuzli Drugi “Pan Winter Garden” u cafe baru Sloboda već prvog dana oduševio sve goste i u potpunosti ispunio očekivanja.

Zimska bašta ovog popularnog kafića na Sonom trgu u Tuzli, i ove godine posebno je preuređena za potpuni zimski i praznični ugođaj. Tokom mjeseca decembra, posjetitelji će u Slobodi imati priliku svakodnevno se družiti u ugodnoj atmosferi i uživati u posebnoj zimskoj ponudi.

Nakon nekoliko sedmičnih priprema tokom kojih se pažljivo u najsitnije detalje radilo na uređenju Pan Winter Gardena u četvrtak navečer otvorena su vrata mnogobrojnim i znatiželjnim gostima koji su za ovaj ugođaj imali samo riječi hvale.

Ovo je prelijep, čaroban i nevjerovatan ugođaj. Osoblje u cafe baru Sloboda zaista se do maksimuma potrudilo da napravi poseban ambijent sigurna sam da će mnogi uživati  boraveći ovjde” – kazala je ekipi portala Tuzlanski.ba jedna od gošći koja je kako kaže došla da proba čašu kuhanog vina za koje je čula da ima neodiljiv miris i ukus.

Čarobnu atmosferu koja će trajati. do 31. decembra upotpunila je i posebna ponuda pića i hrane osmišljena specijalno za ovaj događaj. Uz neizostavno kuhano vino i mnoge druge tople napitke, i ovaj put tu su slatki i slani zalogaji za sve prilike: vafeli, slatki zalogaji, krompirići, kobasice, kao i nekoliko vrsta burgera.

Pored navedenog, i ovog puta tu je kućica sa raznim suvenirima i ukrasima koje ručno i unikatno izrađuju korisnici prihvatnog centra Duje, a kompletan prihod koji bude ostvaren je humanitarnog karaktera.

Spomenimo i to da je ovogodišnji Pan Winter Garden otvoren u proširenom kapacitetu, pa su obezbjeđeni i dodatni natkriveni i zagrijani prostori, kao i bajkovite dječije kućice za zabavu najmlađih. Uz pažljivo osmišljeni ambijent i scenografiju, događaj će dodatno upotpuniti i razne promocije poslovnih partnera i zabavni i muzički sadržaji tokom trajanja manifestacije.

Zadovoljstvo nam je biti dio zimske priče u Tuzli, koja iz godine u godinu u ovom periodu postaje sve privlačnija, kako za građane Tuzle tako i za goste našeg grada. Iskreno se nadamo da će svi koji nas posjete tokom mjeseca decembra biti zadovoljni kako ambijentom tako i jedinstvenom ponudom Pan Winter Gardena. Dobro nam došli…“ izjavili su organizatori iz cafe bara Sloboda.

  • Ekipa portala Tuzlanski.ba već prvu noć posjetila je Pan Winter Garden u cafe baru Sloboda i donosimo vam čarobne fotografije i video zapis sa ovog jedinstvenog mjesta u našem gradu.

    (Foto/video: Vedran Živković i Tarik Dahić – Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje