Četvrtak, 26. Maja 2022.
Tuzlanski.ba logo

Zbog načina na koji traži muža nana Fatima postala je hit na društvenim mrežama

Preuzmite sliku

Sve više profila baka i deka, nana i djedova, mogu da se pohvale milionima pratilaca. A šta rade na ovoj mreži? Pa, kako ko…

Ima ih koje dijele svoje kulinarske vještine sa drugima, starih koji prkose godinama i plešu, ima i onih koji zajedno sa svojim unucima snimaju smiješne klipove, ipak jedna nana se izdvojila na domaćim društvenim mrežama.

Njene video snimke svakodnevno gleda nekoliko desetina hiljada ljudi, a kad vidite šta radi, nećete moći a da se ne nasmijete.

Nana Fatima otvoreno kaže da traži muža! U opisu svog profila na ovoj mreži je navela da “se stvarno reklamira da se uda, da nekog prevari.”

Uvijek besprijekorno dotjerana, utegnuta u svečanu haljinu (najčešće svjetlucavu i sa povećim dekolteom), uredno isfrenirana i našminkana, ova nana sjedi ispred kamere i pjevuši narodnjake koji se čuju u pozadini.

Komentari na njene nastupe su uglavnom pozitivni, a mnogi joj zavide na životnoj radosti i energiji.

“Dokaz da su godine samo broj”, “Ljepša si od svake ljepote”, “Fatima, polako, moj deda ima TikTok”, “Nemoj, nane mi ima Tiktok, pa će biti ljubomorna”, komentarisali su korisnici TikToka sa očiglednim simpatijama prema ovoj živahnojnanici.

@sakicdusan #duet with @fatima_22__ uzmite mi mobilni #fyp #foryou #viral ♬ original sound – fatima_22__

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,