Utorak, 4. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Tužni pit bull 14 sati ležao kraj ženke koju je udario automobil

pit-bull-refuses
Preuzmite sliku

Djelatnici službe po uginulu životinju su došli 14 sati poslije, nakon što je korisnica Facebooka odlučila kontaktirati gradonačelnika Phoenixa i požuriti službe.

\"pit-bull-refuses\"Svijet je u nekoliko dana obišla dirljiva fotografija pit bulla koji leži uz svoju odabranicu i tuguje nakon što ju je udario automobil. Ženku pit bulla automobil je udario u petak na cesti u Phoenixu, no njezin partner nije ju želio napustiti. Uz ženku je ostao ležati čak 14 sati prije nego je došla Služba za životinje i odnijela njezin leš.

Iz Službe kažu kako je pit bull i peti dan nakon nesreće u teškoj depresiji te da ga vjerojatno neko vrijeme neće moći udomiti. Fotografija dva psa tijekom vikenda podijeljena je tisuće puta, a mnogi su se javljali kako bi pomogli životinjama i saznali tužnu pozadinu fotografije.

Ovakvi slučajevi dirnu ljudska srca – rekao je Rodrigo Silva iz Službe za životinje.

Ipak, djelatnici službe po uginulu životinju su došli 14 sati poslije, nakon što je korisnica Facebooka Karyn Aspan odlučila kontaktirati gradonačelnika Phoenixa i požuriti službe. Tugujući pit bull nije se micao od leša svoje partnerice te su mu iz obližnjeg restorana brze hrane odnijeli vodu i hranu. Služba za životinje je odnijela leš, kao i ožalošćenog pit bulla. Kako piše My Fox Phoenix, pas je vrlo tužan i povučen. Rodrigo Silva vjeruje kako ima vlasnika jer je imao ogrlicu, no za sada se nitko nije javio niti pitao za životinju.

Ako nastavi još tugovati morat ćemo ga dati u posvajanje gdje će se oporaviti od žaljenja – rekao je Silva.  Tuzlanski.ba

O sudbini pit bulla odlučuju u srijedu, a mnogi su se javili za udomljavanje, piše Daily Mail.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: