Subota, 23. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Test ličnosti: Prva stvar koju vidite otkrit će najveću pogrešku koju radite u vezama

Preuzmite sliku

Veze zahtijevaju konstantan rad i predanost oba partnera, ali katkada jedan partner može napraviti pogreške koje mogu upropastiti cijelu vezu.

Iako je teško promijeniti navike, prva stvar koju treba napraviti jest prepoznati loše navike. U tome će vam pomoći test ličnosti koji otkriva kakvi postupci kvare vašu vezu, piše Your Tango.  

  • Ako ste prvo primijetili siluetu glave, vaša tjeskoba i anksioznost često se manifestira u vašim odnosima, iako to vaš partner ne zna. Predstavljate se kao da ste smireni i hladni, a čak ni vašim najbližima ne pokazujete pravog sebe. Ako ne naučite dijeliti svoje osjećaje s partnerom, riskirate da ga izgubite. Nema ništa loše u tome da svoje nesigurnosti i strahove podijelite s osobom s kojom ste u vezi.

    Ako ste prvo vidjeli drvo, vama treba neko vrijeme da biste uopće ušli u vezu i da priznate da je ta osoba netko na koga možete računati dugoročno. No, vjerovatno ćete postati ljubomorni na partnera kada će provoditi vrijeme s drugima, ali tek nakon što ste neko vrijeme zajedno. Samo zapamtite, važno je imati povjerenja u svojeg partnera.

    Ako ste prvo primijetili ptice, u vašim odnosima nema anksioznosti i neugodnosti. Možda je bilo na početku, ali kako se veza razvijala, vaši strahovi su nestajali. Ipak, važno je zapamtiti da bi vaš partner mogao imati određene probleme i strahove te je važno da ga saslušate i pomognete mu prevladati ih.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,