Utorak, 21. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Test ličnosti: Ono što ste prvo primijetili otkriva vašu najveću manu u vezi

Preuzmite sliku

Ovim testom ćete otkriti koje su vaše najveće slabosti u ljubavi i kako one uništavaju vaš ljubavni život.

Sve što morate učiniti je pogledati sliku i obratiti pozornost na prvu stvar koju ste primijetili. U nastavku pročitajte što to znači.

 • 1. Svezan čovjek

  Ako je svezan čovjek prva stvar koju ste primijetili, vaša ličnost stalno je u sukobu. To ne znači nužno da ste doslovno u sukobu sa cijelim svijetom oko sebe. Na neki način, neprestano vodite rat sa sobom. Dakle, ako želite pronaći pravu ljubav, prvo morate pronaći ljubav u sebi. Teško je prihvatiti sebe, te prihvatiti svoje snage, slabosti i sve ono između njih. Bitka za unutarnji mir nije lagana, ali ponekad zaslužujete odmor od svih tih sukoba. Nemojte biti strogi prema sebi, prihvatite se i ljubav će se pojaviti.

  2. Ograda

  Ako primijetite ogradu, vaša najveća slabost je to što se zatvarate ispred drugih ljudi. To ne znači da nema nade za vas. Ali ako ne riskirate i ne otvorite svoje srce uskoro, možete propustiti mogućnost istinske ljubavi. Prirodno je da se pokušavate zaštititi ako ste prethodno bili povrijeđeni, ali ako stalno gradite zidove, ne samo da ne dopuštate nikome da vam se približi, nego ni vi ne možete izaći van tih zidova. Lako je staviti štit, ali može biti jako teško spustiti ga. Započnite s malim koracima. Upoznajte ljude i poduzmite korake koji vam odgovaraju. Ako ne riskirate, nećete dobiti ništa.

  3. Brod

  Vaš je problem što ste postavili jako visoke standarde tako da ih gotovo nitko na zemlji ne može zadovoljiti. Važno je znati što želite u ljubavi i ne zadovoljiti se s manje od onoga što zaslužujete, ali kada ste previše strogi, možete propustiti osobu koja ima mnoge druge kvalitete koje vi ne želite vidjeti. Nije pogrešno željeti porodivu, nevjerovatnu karijeru i partnera koji vole iste stvari kao i vi, ali kada ste previše rigorozni s vašim zahtjevima, gubite dodir sa stvarnošću i s onim što predstavlja ljubav.

  Naravno, držite se svojih snova i postavite visoke standarde za ljude koji su potencijalni partneri. No imajte na umu da vas ova savršena fantazija može spriječiti da pronađete ljubav koju trebate doživjeti.

  4. Lobanja

  Ako je prva stvar koju ste primijetili lobanja, vaša briga i anksioznost uništavaju vašu ljubavnu vezu. Možda ste anksiozni ili se previše brinete. Ali u svakom slučaju prekomjerna opreznost ne dopušta vam da vidite ljepotu života. To uključuje vašu srodnu dušu koja može stajati pored vas. Uredu je biti oprezan, ali kada je u pitanju ljubav, mnogo ćete izgubiti ako samo gledate što sve može poći naopako. Uvijek će biti stvari koje će vas plašiti, ali to vas ne bi trebalo spriječiti da živite svoj život. Također, ne biste trebali sakrivati svoje strahove od svog partnera. Zapravo, kada ste iskreni s njim, možete povećati bliskost. (atma.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,