Utorak, 18. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Što je najpoznatija balkanska proročica predvidjela za 2022. godinu?

Preuzmite sliku

Kazala je i kako će naučnici otkriti novi virus u Sibiru, a pojava tog virusa bit će uzrokovana globalnim zatopljavanjem. Novi virus će se osloboditi i proširiti po svijetu te se njegovo širenje neće moći kontrolisati.

Vangelia Gušterova, poznata kao baba Vanga, nema dobre vijesti za 2022. godinu. Balkanska proročica koja je preminula 1996. godine rekla je da će svijet pogoditi velike poplave koje će sve uništiti, a najviše će stradati nekoliko azijskih država i Australija.

Kazala je i kako će naučnici otkriti novi virus u Sibiru, a pojava tog virusa bit će uzrokovana globalnim zatopljavanjem.

Novi virus će se osloboditi i proširiti po svijetu te se njegovo širenje neće moći kontrolisati. Za 2022. godinu najavila je i nedostatak pitke vode u svijetu, a to će se dogoditi zbog onečišćenja rijeka te će nastati globalni problem sa žeđi u svijetu.

Baba Vanga tvrdila je da će skakavci napasti usjeve i utjecat će na razvoj poljoprivrede zbog čega će doći do velike gladi koja će biti neizdrživa.

Probleme u poljoprivredi uzrokovat će i velike temperature koje će dosezati do 50 stepeni Celzijevih. Predvidjela je i da će ledene polarne kape otopiti od 2033. do 2045. godine te da će razina oceana naglo porasti.

Među nerealnijim proročanstvima za 2022. godinu je ono da će Zemlju napasti vanzemaljci koji će zarobiti ljude, ali i da će se populacija na zemlji smanjiti zbog napada zmaja. (Večernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje