Subota, 10. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Sheri Winston: Žena koja je doživjela 15.000 orgazama koristeći samo svoj um

Sheri Winston
Preuzmite sliku

\”Strange sex\” poznata je američka emisija koja se, pogodili ste, bavi čudnim vijestima iz svijeta seksa. Sve su vijesti mahom neobične, ponekad malo odvratne, ali u svakom slučaju vrlo zanimljive.

\"Sheri

Uzmite za primjer ženu pod imenom Sheri Winston, koja tvrdi da je doživjela preko 15.000 orgazama u svom životu, te da ju do njega može dovesti bilo koja aktivnost. Dok se ostale žene muče s muškarcima koji ne znaju pogoditi pravo mjesto, Sheri može svršiti kada god to poželi, jer se istrenirala kako bi mogla doživjeti negenitalni orgazam.

Rezanje povrća dok pravi ručak, čitanje novina u lokalnom kafiću dok ispija kafu ili obična šetnja gradom savršene su prilike da aktivira svoj um i zadovolji se na licu mjesta, bez da to iko primijeti. Sherina sposobnost je impresivna, neke će žene čak možda i biti ljubomorne, ali ova priča dokazuje jednu stvar: Žena može doživjeti orgazam samo ako je prisutna i psihički, a ne samo fizički.

Moramo priznati kako joj malo zavidimo na ovoj sposobnosti, jer ako je Sheri zaista dobro istrenirana, znači da svaki njen seksualni susret završava veličanstveno, i da vjerovatno nikada nije upoznala muškarca koji ju nije zadovoljio u krevetu. Većina žena ima malo drugačiju priču, prenosi 

Tuzlanski.ba / 24sata.info

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: