Nedjelja, 26. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Riječanku kod fontane poljubio nepoznat mladić, pa nestao: Ipak, sad se napokon javio!

Preuzmite sliku

Pola Rijeke danas bruji o nesvakidašnjem, rijetko romantičnom potezu mlade Riječanke koja je poželjela pronaći momka koji se iskazao donjuanovskim postupkom u “ludoj noći” protekloga petka, ali nisu uspjeli izmijeniti kontakte, piše portal Riječanin

“Bilo je kratko ali nezaboravno! Momak je smeđokos, a nosio je crnu kožnu jaknu…”, ispričala je djevojka za portal. U petak navečer s tri prijateljice našla se na Koblerovu trgu i prišao joj je mladić, pa je zatim poljubio.   Redakciji se, pišu na portalu Riječanin, javio 19-godišnji mladić inicijala P. J.  kojeg su spojili s djevojkom. Poštujući njihovu želju da (zasad) ne izlaze u javnost punim imenom i prezimenom (podaci oboje sudionika ove priče poznati su redakciji), dvoje mladih složili su se s time da čim se ukaže prilika, jer mladić nije iz Rijeke, odu na kafu i bolje se upoznaju, piše u članku.

Mladić je i objasnio cijelu situaciju: “Bio sam vani s prijateljima, bili smo dosta “veseli”, znate kako je to kada se vikendom opustiš. Ugledao sam tu grupicu zanimljivih i veselih djevojaka, prišao jednoj koja mi je bila simpatična, i poljubio je. Bili smo svaki sa svojim društvom i tako je ispalo da nismo imali prilike dulje porazgovarati. No kada sam danas vidio njezin poziv na društvenoj mreži, odmah sam odlučio javiti se.”

I djevojka je na kraju ove priče, koja bi mogla biti zaista velika lijepa ljubavna priča, dala svoju izjavu: “Sretna sam što smo pronašli momka koji je zaslužan za jedan lijepi romantičan trenutak kod fontane u Starom gradu. Već smo se čuli i čim nam se ukaže prilika nadam se da ćemo otići na kafu i upoznati se bolje. Jasno mi je da su ovaj naš neobičan “pothvat” , potragu za dečkom, mnogi na društvenoj mreži komentarisali u šaljivom tonu, no izuzetno mi je drago što su totalno prevladavali pozitivni komentari vedrih ljudi koji vjeruju u pozitivu i da uvijek moraš biti uporan ako doista želiš ostvariti cilj do kojeg ti je stalo”, prenosi portal Riječanin.

 

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,