Nedjelja, 29. Novembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Radnica supermarketa dala otkaz putem razglasa: Izvrijeđala šefa i kolege, pa otišla

Uz niz psovki i uvreda, Shana je svima otkrila kakvi su šefovi prema zaposlenicima.

Dati otkaz, koji god razlog bio, nije baš jednostavno. Često su ljudi ljutiti, bijesni, frustrirani jer dugo trpe stvari koje ih smetaju, pa se moraju truditi da šefu priopće vijest što mirnije i pristojnije ako žele izbjeći sukob.

Ipak, jedna žena htjela je jasno dati do znanja šefu, kolegama, ali i mušterijama zašto odlazi.

Zaposlenica Walmart supermarketa donijela je odluku da će otići s radnog mjesta, a tu vijest saopćila je svima putem razglasa.

Shana iz Teksasa rekla je: “Pozdrav svim kupcima, želim reći da napokon dajem otkaz na toksičnom radnom mjestu koje me dovelo do očaja u zadnjih godinu dana i sedam mjeseci.”

Ova 19-godišnjakinja uz niz psovki i uvreda otkrila je da su menadžeri, kolege i šefovi rasisti koji maltretiraju svoje zaposlenike.

“Uz sve to, muški kolege su perverznjaci. Nadam se da tako ne razgovarate sa svojim kćerima.” Ipak, jednu kolegicu odlučila je pohvaliti: “Sve pohvale Ariel, obožavam te i hvala ti što si mi dala ovaj posao kad mi je najviše trebao.”

Sve je snimila mobitelom, a video koji je objavila na svom Twitteru pogledan je više od četiri miliona puta. U komentarima su joj mnogi pružili podršku i pohvalili je za hrabrost, prenosi UNILAD.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,