Subota, 4. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Prekinula vezu nakon što je momak testirao da li je s njim samo zbog novca, njegova sestra je podržala

Preuzmite sliku

Mnogo je faktora koji pomažu ljudima da shvate da li su u dobroj i zdravoj vezi.

Naravno, normalno je proživjeti neke uspone i padove, iskusiti neke razlike i raditi na njima kako biste imali dublju i sadržajniju vezu s drugom osobom. Ali ponekad postoje stvari koje je jednostavno preteško zanemariti i to postaje razlog zašto ljudi odlučuju da idu svojim putem. Jedna korisnica Reddita @shwnwneneb2929 odlučila je podijeliti situaciju u koju se djelomično umiješala nakon što je saznala da su njen brat i njegova šestomjesečna djevojka raskinuli, piše Bored Panda.

Žena je svoju priču započela otkrivanjem da ima 27-godišnjeg brata čiji je naporan rad učinio uspješnim i bogatim muškarcem. Brat je izlazio sa ženom sa kojom se ona sprijateljio jer su imali mnogo sličnih interesovanja. Jednom, dok su se dopisivale , devojka je otkrila da bi joj bilo čudno da ostane u kontaktu sa njom jer je prekinula sa njenim bratom, prenosi Tuzlanski.ba.

Sestra nije znala za ovo i bila je radoznala da sazna šta se desilo jer nikada nije videla da se njih dvoje svađaju ili da imaju bilo kakve nesuglasice. Devojka je objasnila da joj je dosta testiranja od strane svog dečka koji nije mogao da odbaci ideju da je ona sa njim samo zbog njegovog novca i bogatstva. Ispričala je njegovoj sestri vrijeme kada je ostavio neke bankovne izvode na njihovom krevetu i onda čekao da vidi da li će ona pogledati te papire, a onda je odmah zaključila da su njeni postupci značili da traži samo finansijsku dobit.

Devojka njenog brata otkrila je da je testirao da vidi da li je sa njim samo zbog finansijske dobiti. Nakon toga uslijedila je još jedna situacija gdje im je dečko predložio da odu u skupi restoran gdje su potrošili 500 dolara na večeru, nakon čega je muškarac izjavio da je kod kuće zaboravio novčanik, pa je ona na kraju platila račun.

Također je dogurao do tačke da mu je devojka kupila skupe poklone poput konzole za igre i novih felgi za automobile, ali nije dobila ništa od njega. Kada ga je sestra pitala da li je istina da ne vjeruje svojoj djevojci i da misli da je ona “kopačica zlata” . o, on se slomio, rekavši da je ona bila sa njim samo zbog njegovog novca i poklona.

Nije krio da je pokušao da “uhvati” svoju devojku, navodeći da je teško živeti u svijetu u kojem žene pokušavaju da ga iskoriste. Ovo ponašanje dovelo je do toga da je njegova djevojka prekinula vezu. Muškarac se složio da je “testirao” svoju djevojku jer je to bio jedini način da zna da ga ona ne koristi. Također je bio siguran da joj se ne sviđa takav kakav jeste jer je bila prilično uznemirena nakon što je morala da potroši 500 dolara za večeru. Sestra ga je tada pitala da li on ne misli da je devojka bila uznemirena jer je učiteljica i ne zarađuje dovoljno novca da bi mogla da ga potroši na raskošne večere.

Uprkos činjenici da je sestra bila prilično zgrožena ponašanjem svog brata, muškarac nije vidio da je u tome njegova krivica. Njih dvoje su se na kraju posvađali jer je smatrala da je njen brat sve to navukao na sebe, misleći da su žene zainteresovane za njega zbog njegovog bogatstva.  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,