Srijeda, 28. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Novi morbidni trend opijanja: “Butt Chugging” ili “Guzno (VIDEO)

guzno opijanje
Preuzmite sliku

JEDAN je 20-godišnjak i član Pi Kappa Alpha bratstva Sveučilišta Tennessee, nedavno primljen u bolnicu u vidno alkoholiziranom stanju.

guzno opijanjeIako su se liječnici već mnogo puta susretali s pijanim tinejdžerima kojima je bilo potrebno ispumpavanje želuca, pregledom Alexandera P. Broughtona, osim alkoholiziranosti, ustvrdili su da postoji i mogućnost seksualnog napada na mladića.

Naime, Alexander je imao 0,4 promila alkohola u krvi i znatno oštećeno područje rektuma. No, kako su ubrzo otkrili, ta ozljeda nije imala veze sa seksualnim činom, već novom i vrlo rasprostranjenom praksom opijanja pod nazivom “Butt Chugging” ili “Guzno cuganje“. Kad je policija nakon toga posjetila studentski dom u Broughtonu, gdje je Alexander odsjeo, otkrila je još najmanje četvoricu mladića koji su bili žrtvama “Guznog cuganja”, prenosi The Frisky.

Po dolasku u studentski dom, zatekli smo članove bratstva koji su koristili gumene cijevi koje bi insertirali u rektum i zatim kroz njih točili alkohol. Vjerujemo da su na taj način uživanja alkohola osjećali euforiju kakvu ne može osjetiti kad pijete alkohol. Barem ne u toliko kratkom vremenu. Čini se da to kod današnje generacije postaje trend. Doista tužna vremena“, naglasio je glasnogovornik policije iz Knoxvillea.

guzno opijanje1

Pretpostavlja se kako se mladi na ovaj način opijaju kako bi im roditelji ne bi osjetili da su pili, a trend je na neki način “nasljednik” opijanja pomoću tampona natopljenih alkoholom koji se zatim “ubacuju” u vaginu ili anus. Alexander je prošao s površinskim ranama, no liječnici upozoravaju da ovaj način ispijanja alkohola može biti itekako opasan, jer može uzrokovati iritaciju rektumu, što bi moglo dovesti do posljedica opasnih po život.

Tuzlanski.ba / Index.hr

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: