Ponedjeljak, 10. Avgusta 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Nakon 8 mjeseci veze zaprosio seks lutku i platio joj ‘doradu’

Počela je razvijati komplekse, objasnio je nedavno Jurij koji kaže da je nakon što je objavio njene fotografije, Margo uz pohvale dobila i brojne kritike zbog čega je postala iskompleksirana

Glumac i bodybuilder Jurij Toločko nedavno je zaprosio djevojku Margo na prilično tradicionalan način – poklonio joj je buket ruža i spustio se na jedno koljeno usred romantične večere dok je saksofonist svirao najdražu im pjesmu, a sretna je vijest objavljena na Instagram profilu od Margo, inače seks-lutke u prirodnoj veličini, piše 24sata.hr.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ты узнаешь меня сразу 😏 (@margo_party) on

Post je popraćen opisom u kojem Toločko – koji profil od Margo ‘drži na životu’ – opisuje šta je po njemu idealan odnos između muškarca i žene i obraća se pripadnicama nježnijeg spola:

– Ako ovo čitate, odite do svog muškarca i razveselite ga, zbog svih patnji koje su mu žene prije vas donijele … Češkajte mu leđa, dajte kompliment o mami, recite da ima velik … um – piše Jurij koji je svojoj Margo nakon zaruka organizovao i djevojačku zabavu u krugu prijateljica, a prije zaruka joj je platio i plastičnu operaciju kako ne bi bila opterećena sa svojim ‘manama’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ты узнаешь меня сразу 😏 (@margo_party) on


– Počela je razvijati komplekse – objasnio je nedavno Jurij koji kaže da je, nakon što je on na Instagramu objavio njene fotke, Margo uz pohvale dobila i brojne kritike zbog čega je postala iskompleksirana, pa je par zajedno donio odluku da ona napravi neke preinake.

I premda ne otkriva šta je Margo prije nedostajalo i šta je ‘poboljšala, bodybuilder kaže kako je od tada njegova zaručnica drugačija.

– U početku je bilo teško prihvatiti promjenu, ali kasnije sam se navikao jer je ona sad sretnija – kaže on.

Jurij i Margo su u vezi osam mjeseci, otkad ju je on, kako kaže, u jednom kafiću ‘spasio’ od drugog muškarca s manje čestitim namjerama. A koliko god nekima možda njihova ljubav djelovala neobično, mnogo je parova kao što su Margo i Jurij.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ты узнаешь меня сразу 😏 (@margo_party) on

Zadnjih nekoliko godina tako više nije toliko šokantno da se muškarac zaljubi u svoju plastičnu seks lutku i sa njom ‘započne vezu’,  a najviše se takvih veza rađa u Japanu (gdje je i tehnologija napredna pa u zadnje vrijeme lutke zamjenjuju još realističniji roboti). Jedan je španski inženjer čak napravio lutku ‘porodičnog’ modela po imenu Samantha. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje