Srijeda, 23. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Mjesecima planirala vjenčanje, a onda joj je ‘zaručnik’ rekao kako nije znao ni da su u vezi

Preuzmite sliku

Žena koja je planirala svoje vjenčanje punih sedam mjeseci, ostala je zaprepaštena kad je spomenula odlazak u kupovinu stvari koje im trebaju za svadbu svome ‘zaručniku’, a on mrtav-hladan odgovorio da se ne sjeća da ju je zaprosio i da bi uopće trebalo biti vjenčanja. 

Nesuđena zaprepaštena ‘mladenka’ kaže da je istina izbila na vidjelo tek kad je spomenula plan da ode u kupovinu vjenčanice. Na to joj je ‘zaručnik’ rekao ne samo da se ne sjeća da je ikada zaprosio, nego nije ni mislio da su u vezi.

,,Prije devet mjeseci moj (kako sam dosad to mislila) zaručnik pitao me da se udam za njega. Nije imao prsten, pa sam pretpostavila da je to odlučio iznenada. Staložena sam i znala sam da će doći s prstenom kad bude vrijeme, bilo je važno samo to da smo zajedno. Već sedam mjeseci planiram vjenčanje iz snova. aad sam mu rekla da idem u kupovinu haljine, pogledao me kao da imam pet glava. Da ne duljim: Tvrdi da me nikad nije zaprosio! Štoviše, rekao je: ‘Zašto bih zaprosio ženu s kojom ni ne izlazim?’.” – napisala je nesuđena mladenka.

  • Dodala je kako razmišlja da partnera prevari tako da on na prevaru dođe na njihovo vjenčanje, samo da provjeri šta će se dogoditi, iako nije sigurna da baš to treba učiniti. Ljudi su ostali zbunjeni pričom, mnogi su vjerovali da je to sigurno bila šala koju je shvatila preozbiljno.

    ,,Ni ja nisam znala jesam li u vezi sa suprugom prve dvije sedmice dok smo izlazili, ali to je ipak malo drugačije nego da sedam mjeseci vjerujete u zaruke.” napisala je jedna bivša mladenka.

    ,,Vjerovatno je rekla nešto pametno ili slatko, a tip je rekao: ‘Hoćeš li se udati za mene?’ u ironiji.”, dodao je jedan od korisnika dok drugi misli da ju je ‘frajer sve vrijeme zezao’. (24sata.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,