Petak, 30. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Misteriozna djevojka potpuno gola vozila se u metrou (FOTO)

gola cura metro
Preuzmite sliku

Nepoznata visoka crnka, koju su već nazvali Bečka Venera, na sebi nije imala ništa osim kožnih čizama do koljena i osmjeha na licu

gola cura metroPospanim građanima austrijske metropole u Beču  koji su ranom zorom krenuli na posao, dosadno jutro u gradskom prevozu uljepšala im je dama koja se potpuno gola provozala metroom.

Poštovateljka nudizma ukrcala se na stanici nedaleko od trga Kardinal Nagl i provozala se nekoliko stanica stajavši na platformi između vagona.

Vidjevši je, većina putnika izvadila je mobitele da bi zabilježila ovako neobičan prizor, a njoj to očigledno nije nimalo smetalo. Štaviše, izgledalo je i da je raspoložena za poziranje. Kako je i ušla, tako je i izašla – bez riječi, a putnici su ostali zabezeknuti.

Uprava bečkog metroa pregleda snimke nadzornih kamera na stanicama i u vagonima kako bi ušla u trag misterioznoj nagoj ženi kojoj su već dali nadimak Bečka Venera.

gola cura metro1

Njena golišava fotografija osvanula je i u nekoliko bečkih novina s molbom putnicima koji je poznaju da im se jave, objavio je londonski Daily Mail.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: