Srijeda, 16. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Jamajčanka napravila konkurs za pronalazak partnera: Za 24 sata više od 500 prijava

Preuzmite sliku

Jamajčanka Philippa Wilson ljubavnog partnera odlučila je potražiti napravivši konkurs na Google Formsu, a na koji se u roku 24 sata prijavilo više od 500 ljudi.

Ljudi u potrazi za ljubavi poduzimaju različite korake, a kako prenosi Insider ova Jamajčanka na jedinstven način krenula je u potragu za partnerom.

S ublažavanjem ograničenja uvedenih zbog pandemije, Wilson je odlučila da je vrijeme da pronađe novog partnera, međutim, nije znala odakle početi.

Nakon što je raskinula dugogodišnju vezu, nije bila sigurna na koji način može upoznati druge samce, ali su njeni prijatelji priskočili u pomoć sa domišljatom idejom.

S obzirom da je nakon iskustva u prehodnoj vezi imala određene uvjete kada je u pitanju novi partner, prijateljica joj je predložila da svoje “zahtjeve” iznese u obliku Google Formsa.

Wilson je sastavila listu ciljanih pitanja i kreirala svoj “konkurs za partnera”. Kako prenosi Insider, objavila ga je u aprilu na svom Twitter nalogu, a samo dan kasnije otvorila je obrazac sa 505 odgovora zainteresiranih neženja.Iako se mnogi odlučuju partnere tražiti preko brojnih aplikacija za spojeve, Wilson je isprobala drugačiji način, koji se pokazao iznenađujuće efikasnim.

 

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,