Petak, 30. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Istraživanje: Grudi, glavno žensko oružje!

grudiZA
Preuzmite sliku

Pripadnice ljepšeg pola na razne načine koriste svoje fizičke prednosti i obline kako bi lakše došle do cilja, pokazala je studija sprovedena povodom obilježavanja Međunarodnog dana dekoltea, koji se obilježava svake godine početkom aprila.

\"grudiZA\"Dame ističu dekolte da bi se dopale šefu, kako bi dobile veću platu ili bile uslužene preko reda u restoranima i barovima. Jedan od podataka govori da gotovo dvije trećine žena specijalno ističe svoje poprsje da bi se osjećale privlačnijima.

Jedna od sedam dama namjerno istura svoje grudi na radnom mjestu jer želi da impresionira šefa kako bi došla do veće plate, a deset odsto njih posebno ih ističe na vjenčanjima da bi mladu stavila u drugi plan.

Čak polovina ispitanih žena priznalo je da svoje atribute koristi da bi prve bile uslužene u restoranima i barovima, a 16 odsto njih se dodatno služi umilnim glasovima da bi uspjele da do usluge dođu preko reda.

Na prvom sastanku skoro trećina djevojaka obavezno otkriva svoj dekolte, a nevaljalih devet odsto nježnim pogledom skreće pažnju policajcu da bi izbjegle plaćanje kazne. Ipak, samo tri odsto je priznalo da na razgovor za posao odlaze s otkrivenim oblinama, dok na školske skupove 90 odsto pripadnica ženskog pola ide zakopčano do grla.

Četiri od pet učesnica istraživanja kaže da redovno obraća pažnju na obline drugih žena, porede ih sa svojima i trude se da svoje grudi namještaju onako kako to čine poznate dame.

Izvor: Kurir / tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: