Četvrtak, 18. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Helikopterom došle na proslavu mature

matura helikopter
Preuzmite sliku

Dok nas neki tinejdžeri iznenađuju jer na matursku veče dolaze limuzinama, dvije Britanke ostavile su svoje školske kolege bez riječi kad su na maturu došle helikopterom! A mi smo mislili da pretjeruju s haljinama.

\"maturaChloe Webb i Lauren Huggett, obje 16-godišnjakinje, imale su najbolju namjeru dovesti se na matursko veče u limuzini, no svi su vozači u Stroudu bili zauzeti.

Na svu sreću, pomogao im je Laurenin otac koji je platio 500 funti za pola sata leta helikopterom kako bi mu kćerka i njena prijateljica stigle na proslavu sa stilom. Helikopter ih je pokupio u njihovim kućama u i odvezao ih 13 kilometara dalje na maturalnu proslavu, prenosi Telegraph.

\'Bilo je jako uzbudljivo, nikad se prije nisam vozila helikopterom\’, rekla je Chloe i dodala: \’Bio je to fantastičan put, zabavile smo se. Vozile smo se helikopterom pola sata prije nego što smo sletjeli na maturu. Svi naši prijatelji bili su šokirani, nisu mogli vjerovati. Sletjele smo na travnjak odmah pored šatora u kojem se održavala proslava!\’

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: