Nedjelja, 9. Avgusta 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Greška koje se mnogi pribojavaju: Djevojka video namijenjen momku slučajno poslala šefici

Issie Carmondy napravila je grešku koje se mnogi pribojavaju i na račun toga postala viralna.

Make-up artistica napravila je urnebesni animoji sebe kao gladne svinje, pri čemu je izobličila glas zahtijevajući od dečka da joj donese kinesku hranu za dvoje za večeru. Problem je bio u tome da je imala otvoren chat sa šeficom, za koju je radila tek dva dana, i slučajno je to poslala njoj, prenosi Index.hr.

“Nedavno sam dobila novu menadžericu na poslu i znam je tek dva dana. Htjela sam poslati dečku animoji sebe kao svinje kako govorim da želim kinesku hranu. Pa, poslala sam to novoj šefici i riječ je o najidiotskijem videu koji sam ikad napravila”, napisala je na Facebooku mlada Britanka.

Čim je poslala video, shvatila je kako je otišao pogrešnoj osobi. Srećom, njena šefica vidjela je smiješnu stranu i odgovorila joj da se nada kako će dobiti kinesku hranu za večeru.

Priča ima i sretan završetak, s obzirom na to da joj je momak isporučio toliko željeni obrok. “Pogodite ko je napokon dobio kinesku hranu”, napisala je uz fotografiju koju je objavila dan kasnije.

“Gotovo u trenu shvatila sam da sam napravila grešku”, rekla je Issie za Metro. “Već sam razgovarala sa šeficom oko posla i prozor je bio otvoren”, dodala je. Kaže kako nije znala bi li plakala ili se smijala kad je shvatila šta je napravila. No srećom, šefica joj ima smisla za humor.

“Šefica je bila puna razumijevanja i rekla je da su se ona i njen suprug jako nasmijali.” (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,