Subota, 1. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Facebook kao odgojna mjera: Roditelji na kćerkinom zidu objavili svoje “šašave” fotografije

roditelji-facebook
Preuzmite sliku

Društvene mreže utjecale su na sve aspekte naših života, od posla do veza, a čini se da su ponešto promijenile i kad je u pitanju roditeljstvo.

roditelji-facebook

Nekim su mamama i tatama čak omogućile nove načine za “discipliniranje” svoje djece, a u najnovijem pothvatu odgajanja preko Facebooka jedan se par na prilično inventivan način odlučio “osvetiti” svojoj kćeri, prenosi Huffington Post.

Umjesto tradicionalnog kažnjavanja oni su odlučili upotrijebiti njezin mobitel i tim putem na njezinom zidu objaviti šašave fotografije sebe. Djevojčin je brat korisnik Reddita pod aliasom AustinMac pa je jednu od tih fotki objavio na svom računu: “Moji su roditelji prošlog tjedna sestri oduzeli mobitel. Otprilike 10 ovakvih fotki stavili su na Facebook! Tako se to radi!”, napisao je, a kasnije na upit koje je bilo njezino “zlodjelo” odgovorio: “Bila je bezobrazna”.

Reakcije na ovaj postupak prilično se razlikuju. Dok su neki potez prozvali fantastičnim, drugi su suosjećali s djevojkom: “Sjećam se svojih tinejdžerskih dana. Nešto poput ovog bilo bi mi najgore iskustvo u životu. Suosjećam sa sestrom”, napisao je jedan od korisnika, prenosi Index.hr

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: