Subota, 22. Juna 2024.
Tuzlanski.ba logo

Dječak ‘poludio’ što će dobiti opet seku: Moj život vode cure

Preuzmite sliku

Anastasia Shields (28) iz Tewkesburyja u Velikoj Britaniji posmatrala je svog 7-godišnjeg sina kako odlazi bijesan nakon što je saznao da neće dobiti brata, već još jednu ‘dosadnu’ sestru, piše Daily Mail.

Harvey-Jay najprije se rasplakao, a potom se shrvan zatvorio u sobu. I dok je on sjedio u suzama razmišljajući kako život nije pošten, okupljena porodica je slavila, mnogima je cijela situacija bila simpatično smiješna.

Sve je počelo kada su Harvey-Jay i njegova starija sestra Lilly (10) u kuhinji bušili crne balone iz kojih su ispadale bijele konfete, a drama je počela nakon što je iz jednog ispala ružičasta loptica, što je bio znak da je ultrazvuk pokazao curicu.

I dok su majka i Lilly slavile s ostatkom porodice u kuhinji, otac je 7-godišnjaka tješio i slušao kako mu razočarano govori: ‘Moj život vode cure’, ‘Bio sam siguran da je brat'… Dječak je cijelu večer bio ljut, ali kada je prespavao i ohladio se, počeo je pokazivati znakove veselja i uzbuđenja, jer – ipak će sad prvi put u životu nekome biti stariji brat.

Tokom ultrazvuka je stalno ponavljao ‘Moj brat’ i već planirao kako će se igrati s autićima. Njegova sestra je navijala za curicu pa ga je pogodilo i to što je ona pobijedila. Trebalo mu je dosta vremena da se smiri – ispričala je majka.

– Cijelu noć je bio nemiran. Sljedećeg jutra me zagrlio i poljubio mi trbuh. Rekao je: ‘U redu je sve dok ja mogu birati odjeću za bebu’. Sad je uzbuđen što će biti nekome stariji brat. Kaže da će nova seka sjediti s njim u stolici, a on će joj čitati knjige – dodala je.

Pogledajte i video snimak:

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,