Nedjelja, 4. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Čudan detalj na vjenčanici ujedinio kritičare: “Izgleda kao da je prošla kroz blato”

Preuzmite sliku

Nepoznata žena na Facebook Marketplaceu objavila je oglas preko kojeg želi prodati vjenčanicu, no ubrzo je postala predmet sprdnje na toj društvenoj mreži zbog neobičnog detalja na haljini.

Vjenčanica ima crni rub izveden ombre tehnikom, što je ljude asociralo na razne stvari pa je fotografija vjenčanice ubrzo završila u jednoj shaming grupi za vjenčanja.

 • “U isto vrijeme me odbija crni ombre na haljini, ali i impresionira razmišljanje unaprijed i izbjegavanje crnog, prljavog ruba na bijelim vjenčanicama prilikom izgovaranja ‘uzimam'”, napisala je korisnica koja je fotografiju podijelila u grupi.

  Kasnije je dodala da je objavu pisala pod uticajem alkohola, ali da i dalje stoji iza svojih riječi. Većina se složila s njenim asocijacijama. “Izgleda kao da je haljinom prošla kroz blato”, napisala je jedna žena, nakon čega su uslijedili i druge kritike. “Ovo mi izgleda prljavo”, “Jednostavno je ružno”, pisali su članovi grupe.

 • Ipak, neke su pohvalile potez dizajnera i pametan odabir tamne boje jer je idealna za prikrivanje prljavih tragova na haljini koja se vuče po podu.

  Žena je na kraju uspjela prodati svoju vjenčanicu, i to po cijeni za skoro 300 KM. (Index.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , ,