Subota, 24. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Besplatno vjenčanje: Ova kompanija će platiti sve vaše troškove, ali uz jedan uslov…

Preuzmite sliku

Startup SwanLuv trenutno prima prijave parova koji su uvjereni u to da će njihova ljubav izdržati sve izazove, a nakon što popunite formulare oni će donijeti procjenu vaše veze i isplatiti vam zajam do 10.000 dolara

Zaljubljenim parovima koji su dovoljno sigurni u svoju ljubav, jedan američki startup pokriće troškove vjenčanja. Pitate li se u čemu je kvaka?

Ako se razvedete, moraćete da im vratite novac koji ste dobili i to s kamatama.

Startup SwanLuv trenutno prima prijave parova koji su uvjereni u to da će njihova ljubav izdržati sve izazove, a nakon što popunite formulare oni će donijeti procjenu vaše veze i isplatiti vam zajam do 10.000 dolara.

Parovi koji ostanu zajedno neće morati da vrate ni dolara, međutim ovaj pomalo bizarni startup ima i depresivnu notu. Naime, raspadom nečije veze u osnovi se finansira sretan dan drugog para.

Kompanija iz Seattlea koristi vlastiti softver kako bi procijenila izglede za vezu i postavila kamatu u zavisnosti od jačine veze. Iako oni profitiraju od raspada veze, čini se da ne navijaju potpuno za pucanje brakova jer na svojim stranicama navode i da će nuditi bračno savjetovanje parovima. (newsweek.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,