Srijeda, 1. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Pletikosa i službeno novi golman Deportiva: “Napadam jedinicu, želim ostati i iduće sezone”

Preuzmite sliku

Stipe Pletikosa novi je golman Deportiva, potvrdio je španski klub na službenim stranicama. Bivši hrvatski reprezentativac vratio se iz mirovine i potpisao je ugovor do kraja sezone.

Ovo je veliki klub, zadovoljan sam što sam ovdje. Zahvalan sam što su mi ponudili ugovor. Nisam ni malo dvojio jer je riječ o velikom klubu bogate povijesti“, rekao je Stipe, koji je u karijeri branio za Hajduk, Shakhtar, Tottenham, Spartak i Rostov.

Nije mirovina za njega

Dobrodošli Stipe, xa es un d #osnosos! http://www.canaldeportivo.com/servlet/es.iris.servlets.Noticias?accion=4&ver=1&nid=31723&mid=12

Posted by Real Club Deportivo de La Coruña on Monday, 28 December 2015

Pletikosa je otkrio španskim novinarima kako je u dobroj formi.

Trenirao sam u decembru s privatnim trenerom. Naravno, treba mi malo vremena, ali obzirom na moje iskustvo trebat će mi desetak dana da se u potpunosti vratim“, rekao je Pletikosa.

 “Ovo sam oduvijek sanjao”

Hrvatskom se golmanu u 38. godini života ostvario san. Dobio je poziv od kluba koji nastupa u jednoj od najjačih europskih liga.

Izuzetno sam motiviran, borit ću se za jedinicu. Pun sam samopouzdanja. Za mene je svaki trening izazov, svaka utakmica i nadam se da ću svojim predstavama izboriti kod uprave da aktiviramo opciju produžetka koju imam u ugovoru. Nikad nisam bio od mirovine, želio sam igrati u top ligama. U karijeri sam branio u Ukrajini i Rusiji, ali to nije na ovoj razini, nije kao u Španjolskoj. Ovo sam oduvijek sanjao“, zaključio je Pletikosa. (index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje