Četvrtak, 2. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

WWin: Registrujte se sutra i uzmite bonus dobrodošlice u vrijednosti od 40 KM

Preuzmite sliku

Popularno

Svi novi korisnici koji se sutra, u petak 17. marta, registruju u poslovnicama u Federaciji BiH, WWin imaju sjajnu priliku koju ne treba propustiti – bonus dobrodošlice.

U petak 17. marta novi korisnici koji se registruju u poslovnicama u Federaciji BiH od WWina kladionice na poklon dobijaju bonus od 40 KM – i to aktivan (keš novac ostvaren bonusom možete isplatiti bez uslova – odmah) + 200 posto bonus na prvu uplatu.

  • Cashback prematch i Cashback live

    Nakon što se registrujete na Wwin obavezno iskušajte sreću na novoj DiplomatTech platformi. WWin nagrađuje svoje igrače cashbackom (povratom novca) na odigrani bet (ulog) u postotku od odigranog iznosa u određenom vremenskom razdoblju.

    Uz to, nije nemoguće da vrlo brzo dobiju i prvog milijunaša, bilo u KM ili valuti eura, a za sport i live omogućeni su dobici od 100.000 eura, kao i 200.000 eura za sistemske dobitke, jer nova platforma na WWinu omogućava Mega dobitke sa malim ulogom.

    Pored standardnih opcija uplate i isplate (poslovnica, banka, xbon, abon, skrill, neteller, visa, master, maestro kartica, psc bon), tu je i AIRCASH opcija uplate i isplate.

  • Jedino je logo WWin-a našao svoje mjesto na prednjoj strani čak tri premijerligaša: FK Sloboda Tuzla, FK Leotar Trebinje i NK Široki Brijeg čime je pomagao čak 25 posto klubova prvog ranga bh. nogometa i to kao najveći sponzor, a što je nivo koji ova kuća održava već godinama. Time se WWin još davno svrstao, pa čak i uložio u najviše klubova, uz velike i respektabilne domaće i strane kompanije, kao što su Turkish Airlines, Bosnalijek, IG Igman čije se reklame nalaze na udarnoj poziciji na prednjoj strani dresa bh. premijerligaša.

  • Uz KK BORAC gdje je WWin naslovni sponzor, sada je tu i MRK Iskra WWin iz Bugojna. Kad je riječ o malom nogometu, uz MNK Hercegovina, tu je KMF Leotar iz Trebinja.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,