Petak, 3. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

WWin pomjera granice: Osvojite dnevni jackpot u vrijednosti od 3.000 KM svakoga dana

Preuzmite sliku

Popularno

Najveća regionalna online kladionica WWin, ponovno pomjera granice. Svaki dan nagrađuju 50 igrača sa po 30 eura u dnevnom jackpotu.

U izvlačenju jackpota učestvuju igrači koji imaju dnevni ulog ili spin na sportu (prematch ili live), casinu ili LIW igrama.

Provjerite svoj račun, jer možda ste baš vi dobitnik.

Cashback – svaki dan

  • Znate li da WWin svaki dan vraća keš novac na vaš račun? Još jedna sjajna karakteristika WWin.com kako online kasina tako i sportskog i live klađenja je povrat novca (cashback). Ova promocija omogućava igraču da vrati dio svog novca i osvoji veliki dobitak ili jackpot. Ovo je sjajan način da povećate svoje šanse za veliki dobitak svaki dan, jer su promocije povrata novca svakodnevne.

    Nova generacija pokera – Freeroll svaki dan

  • Volite poker? Onda su tu odlične vijesti za vas.

    Nova generacija pokera je tu. Igrajte svaki dan besplatne Freeroll poker turnire, a za više uzbuđenja ne propustite turnir 1.000 eura – Rakeback/Hands/buy-in ponedjeljkom u 20 sati. Zaigrajte odmah tamo gdje vam je ova igra godinama jedino i bila dostupna.

    Zavrtite za 130.000 KM

  • Stigla je prilika koja se ne propušta i koja dolazi rijetko kad u životu. Zavrtite i isprobaj sreću. Zaigrajte AMUSNET (EGT) slot igre na WWin.com i osvojite jackpot koji je narastao na 130.000 KM (66.500 eura), a raste i dalje.

    Doživite vrhunsko online kazino iskustvo na WWin.com sa preko 30 provajdera usluga i više od 2.000 uzbudljivih igara. Širok izbor igara na WWin casinu garantuje vrhunsku zabavu za svačiji ukus – od slotova do klasičnih stolnih igara i opcija za dilere uživo. Istražite uzbudljive tematske igre u WWin kazinu.

    Volite li drevne mitove ili luksuzne avanture? Pronađite svoju čaroliju među najpopularnijim temama Daleki istok, Voće, Pirati, Avantura, Stvorenja, Vodeni svijet, Egipat, Magija, Mitovi…

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,