Nedjelja, 5. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

U Poljskoj žena ispunila san mnogih svekrva: Nokautirala bivšu djevojku svog sina

Preuzmite sliku

Nesvakidašnji način da poslože stvari odabrale su 50-godišnja Malgorzata Zwierzynska i 19-godišnja Nikita Alokin iz Poljske – borile su se u borbi bez pravila u ringu.

Žene su se posvađale nakon što je Alokin napustila sina Zwierzynske YouTubera Małgorzata. S obzirom na to da je drama prevazišla okvire privatnog života, 50-godišnja majka pristala je ući u ring kako bi, zauvijek, stala u kraj vezi svog sina s “drskom djevojčicom”. I učinila je to učinkovito.

Većina gledaoca kladila se na mlađu i atletski građeniju Alokin, koja se i otrpije bavila MMA-om, no majčina težina i iskustvo učinili su svoje.

Već u prvom krugu, nade većine gledatelja u pobjedu Alokin počele su se rušiti, 50-godišnja Małgorzata bacila je protivnicu u ring, pokazujući tako da mlada djevojka nema, praktički, nikakve šanse protiv ljutite i snažne majke. A u drugoj rundi Małgorzata je protivnicu poslala na pod lijevim krošeom, prenosi Tuzlanski.ba.

Napominje se da je borbu organizovala organizacija CLOUT MMA koja sponzorira ovakve neobične borbe.

Dodajmo i to da je video tučnjave postao viralan, te je samo na društvenoj mreži X do sada prikupio 2,3 miliona pregleda.

Kako se navodi u jednom od komentara navodno je Małgorzata ovom borbom i dominacijom u ringu, ispunila san mnogih mama i svekrva.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje