Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Monaco 2,50, Salzburg 1,65!

Preuzmite sliku

Bogat fudbalski program ove srijede stavio je bukmejkere Mozzarta na slatku muku.

Oni su kladioce nagradili sa sjajnim kvotama za mečeve kvalifikacija za Ligu šampiona. Na meniju su se našla dva meča na kojima će u svakom trenutku koeficijent da bude najveći na svijetu. U izboru su dvojke na Monaco i Salzburg. Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

SHAKTAR – MONACO (SRIJEDA, 21.00), DVOJKA 2,50

Monaco je eliminisao Spartu iz Praga u prethodnoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona, i to mu je jedini uspjeh na početku sezone. U Ligi 1 Kneževi poslije tri kola na kontu imaju jedan bod, a poslije uvodnog duela play-ofa za kontinentalnu elitu zaostaje za Shaktarom. Ukrajinci su slavili u prvom meču u Monte Carlu sa 1:0, pa večeras u Harkovu brane teško izvojevanu prednost, jer je Monaco imao više od igre i stvorio nekoliko izglednih prilika. Međutim, Kneževi će morati da postignu gol u Ukrajini ako misle da naprave korak ka Ligi šampiona, a to nisu uspjeli u posljednja tri takmičarska duela.

BRONDBY – SALZBURG (SRIJEDA, 21.00), DVOJKA 1,65

Salzburg je imao ogromnu prednost u posjedu lopte i šutevima na gol, ali je na kraju morao da bude srećan zbog tijesne pobjede od 2:1 nad Brendbyem u okviru prvog susreta play-offa za Ligu šampiona. U svakom slučaju, taj duel u Mocartovom gradu potvrdio je da austrijski šampion ima veći fudbalski kvalitet i da je, prije svega, mnogo iskusniji, te da bi u večerašnjem revanšu u predgrađu Kopenhagena morao da opravda status favorita. Odigrali su Bikovi niz teških utakmica u evropskim kupovima posljednjih sezona, pa bi okršaj sa danskim prvakom trebalo da im bude rutina. Naročito jer Brendbi nije na šampionskom nivou, pa u nacionalnom prvenstvu još nema pobjedu poslije šest kola.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

Napomena: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,