Subota, 11. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Italija 1,20, Rumunija 2,10, Sjeverna Irska 2,07!

Preuzmite sliku

Nigdje na planeti nećete pronaći veće!

Očekuje nas intenzivan, dinamičan i raskošan dan na fudbalskim terenima širom planete, a Mozzart je i ovog puta spremio velika iznenađenja u vidu kvota kakve ne možete naći nigdje na svijetu!

Za danas su spremna tri duela sa najvećim koeficijentima u sklopu evropskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Odsteri su zaista bili široke ruke…

* Pored toga, pozovi Mozzart asistente svakog dana radi uplate depozita ili isplate dobitka, a brojeve telefona na koje ih možete pozvati pronađite OVDJE.

LITVANIJA – ITALIJA (SRIJEDA, 20.45), DVOJKA 1,20

Sastav Roberta Mancinija otvorio je kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo pobjedama od 2:0 nad Sjevernom Irskom i Bugarskom, što ga čini prilično ubjedljivim na vrhu Grupe C, ispred Švicarske zbog bolje gol-razlike. Večeras Azure očekuje gostovanje Litvaniji u Vilnjusu, gdje očekuju da nastave tamo gdje su stali u nedjelju, jer je želja za plasmanom na Mundijal ogromna. Naročito, pošto nisu uspjeli da se dokopaju mjesta na Svjetskom prvenstvu 2018. Italijani su tada doživeli nacionalnu patnju i sada sve rade kako do nje ponovo ne bi došlo. Litvanija je u prošlosti znala da ukoči Azure, dvaput je remizirala sa njima na dosadašnjih šest međusobnih dvoboja, ali to sada baš nije realno.

JERMENIJA – RUMUNIJA (SRIJEDA, 18.00), DVOJKA 2,10

Jermenija je domaćin Rumuniji u Jerevanu, u okviru 3. kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine. Sa dvije pobjede iz isto toliko igara do sada, selekcija Hoakina Kaparosa je odlično započela svoju kampanju i slijedi Njemačku na vrhu Grupe J. Jermeni su najprije pobijedili Lihtenštajn, prije nego što su ispratili kući Island sa dvije lopte u mreži u delikatnom meču, pokazujući spremnost da se bore za ozbiljnije rezultate. Jermenija je impresionirala i u prošlogodišnjoj Ligi nacija, gdje je obezbijedila promociju u B diviziju, pa Rumune čeka težak posao ka prvom Mundijalu od 1998. ali i oni bolje djeluju u posljednje vrijeme.

Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detaljima OVDJE.

SJEVERNA IRSKA – BUGARSKA (SRIJEDA, 20.45), KEC 2,07

Sjeverna Irska i Bugarska nisu imale čemu da se nadaju u svojim kvalifikacionim mečevima do sada. Žrijeb ih je spajao sa najtežim rivalima i prvim kandidatima za najviše pozicije, pa će tek u trećem kolu obje selekcije pokušati da obogate sopstveni bodovni saldo. Bugari su poklekli od Italija i Švicarske, Zelena armija samo u gostima na Apeninskom poluostrvu, pa će u domaćem susretu igrati za treće mjesto, jer Azuri i Sajdžije će teško da ispuste gornji dom. Bugarska je slavila na tri prethodna međusobna dvoboja, ali posljednji je odigran još 2008.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za online klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje