Utorak, 7. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Meridian te zove: Postani šampion fudbalskog izazova i osvoji poklone

Preuzmite sliku

Najuzbudljiviji sportski trenuci su pred tobom, a Meridian te poziva da budeš dio nove velike promocije koja će obradovati sve ljubitelje fudbala.

Nije važno da li si novi igrač ili iskusni ljubitelj sportskog klađenja – do 29. septembra svi imaju jednaku šansu da osvoje nevjerovatne poklone.

FUDBALSKI IZAZOV je tu da te oduševi. Ako si pravi fudbalski entuzijasta, od 8. do 29. septembra svi tvoji tiketi koji uključuju ponudu iz Liga petice ulaze u igru bez obzira na ishod!

PRIDRUŽI SE I POSTANI ŠAMPION!

Ovo je prilika da dokažeš svoje fudbalsko znanje i osvojiš: televizor ili soundbar koji će tvoju sobu pretvoriti u pravu arenu za fudbalske spektakle ili projektor i platno za nezaboravne sportske večeri pod otvorenim nebom, a trećeplasiranog čeka zvučnik za žurke jer svaka pobjeda zaslužuje glasno slavlje.

  • Iskoristi najveće kvote na planeti koje nudi samo kladionica Meridian i sastavi tiket – igraj Lige petice i profitiraj!

    ZAPOČNI IGRU S PREDNOŠĆU – OSVOJI 100% BONUSA!

    Dovoljno je da prvi put deponuješ sredstva na svoj Meridianbet nalog i na taj način dobijaš 100% bonusa na iznos depozita.

    Uplati depozit, pokupi bonus i pokreni uživanje u spektakularnoj ponudi za sportsko klađenje i najboljim kazino igrama!

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,