Četvrtak, 23. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Finalna borba živih i mrtvih: Kako zaraditi na Game of Thrones?

Preuzmite sliku

Samo još jedan dan ostao je do početka dugo iščekivane, posljednje sezone televizijskog fenomena Game of Thrones, a u Meridianu su kreirali sjajne specijale na koje možete da se kladite.

Svakako, jedno od najčešćih pitanja je ko će preživjeti posljednju sezonu. Meridian, naravno, ima fenomenalne kvote i za to.

Najinteresantniji specijal tiče se Brienne od Tartha i njenog ljubavnog života.

Kladite se da će Brienne od Tartha biti sa Tormundom i pogodite kvotu 3,25 ili da će, ipak, završiti sa Jaime Lannisterom.

 • U posljednjoj sezoni želimo da saznamo i odgovor na pitanje: ko je Princ/ Princeza koji obećan/obećana (Azor Ahai)? U Meridianu se možete kladiti na Jon Snow-a, Denerisa ili Jaime Lannistera.

  I, naravno najvažnije pitanje je: ko će na kraju da sjedne na Gvozdeni prijestol? Ako tipujete na Jon Snow-a, čeka vas kvota 5.0, a ukoliko mislite da će to biti Majka zmajeva, imate kvotu 10.

  Kao vladaoca Vesterosa odaberete mudrog Tiriona i ulog ćete uvećati čak 10 puta. Ukoliko mislite da će, ipak, na kraju Gvozdeni prijestol biti uništen, Meridian i za to spremio kvotu 1,58.

  Dok čekate početak kraja “Igre prijestola” i nove epizode, možete posjetiti Meridianov sajt i zabaviti se uz fenomenalnu kazino igricu Game of Thrones.

  Zabavi nikad kraja! Uz Meridian ste uvijek na dobitku.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje