Nedjelja, 28. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

AdmiralBet: Zagarantovan povrat na Amusnet i Fazi igrama i besplatni spinovi za sve igrače – svaki dan

Preuzmite sliku

Popularno

Ukoliko još uvijek niste registrovani AdmiralBet igrač, sad je prilika da to uradite jer svi novoregistrovani igrači dobijaju poklon od 50 KM – BEZ USLOVA!

Najuzbudljivija online zabava na AdmiralBet platformi u svakom trenutku dostupna je svim igračima iz BiH, ali sad se nudi prilika da se opravdano izvrši “napad” na maksimalne multiplikatore.

  • Fazi Cashback promocija nudi svim igračima koji zaigraju odabrane slot igre, tako da sve do nedjelje (23.59h) izaberite neku od igara koje nude maksimalni multiplikator.

    Uvećajte svoj ulog maksimalno, a ukoliko ovaj put sreća ne bude na vašoj strani, AdmiralBet vam daje zagarantovan cashback do 20%!

  • Amusnet Cashback – 30%

    Amusnet Interactive ( EGT ) sigurno je jedan od globalno najpopularnijih provajdera online slot igara današnjice, a razlog tome sigurno je šansa za osvajanje rekordnih dobitaka u svakom trenutku.

    Šansu da budete jedan od rekordnih dobitnika na Amusnet slot igarama imate u svakom trenutku na AdmiralBet platformi, a sve do 18. januara (23.59h) ukoliko zaigrate odabrane igre, najveći Amusnet cashback u BiH vam je zagarantovan – 30%!

    Dnevna doza besplatnih spinova – jedina koju se isplati pratiti

    Svi AdmiralBet igrači svaki dan imaju priliku da osvoje besplatne spinove, a da sav njihov dobitak sa besplatnih spinova automatski prelazi na keš račun, kojim mogu raspolagati kako god žele.

    Uopšte nije bitno u kojim igrama online kazino zabave uživate, jer bilo koju igru da zaigrate dobijate priliku da osvojite besplatne spinove – baš svaki dan!

  • Za sve prednosti igre i zabave na AdmiralBet platformi, registrujte se i preuzmite poklon od 50 KM – BEZ USLOVA, a da budete u toku sa najboljim online promocijama u BiH, zapratite AdmiralBet Facebook i Instagram nalog.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje