Petak, 26. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

OKK Sloboda: Minimalna očekivanja u predstojećoj sezoni je Liga 6

Preuzmite sliku

Povodom sutrašnjeg početka nove sezone Lige 12 Bosne i Hercegovine za košarkaše na današnjoj press konferenciji iz tabora OKK Sloboda Tuzla poručuju da je sve spremno i da jedva čekaju da istrče na parket Mejdana pred domaću publiku.

Nakon pauze više od četiri mjeseca tuzlanski košarakaši sutra od 19:30 ulaze u novu sezonu, u grad soli u prvom kolu gostuje ekipa KK Leotar. Predsjednik kluba Aid Berbić poziva sve simpatizere OKK Sloboda da bodre i dalje tim, kao što su to radili i do sada. Uz sjajnu podršku sa tribina pozitivan rezultat je neizostavan.

  • okk-pres-sezona-nova1
  • Trener crveno-crnih Vladimir Mićanović ističe da sutra u Tuzlu dolazi kvalitetna ekipa koja će se sigurno boriti sa samih vrh tabele. ” Ekipa je spremna, ekipa je motivisana. Jedva čekamo da istrčimo pred Mejdan, i mislim da uz angažman i zalaganje svih igrača. Pobjeda neće doći u pitanje.”, dodaje Mićanović.

    “Mislim da poslije svih tih priprema, teškog rada, pripremnih utakmica i nekih malih povreda mislim da smo uspjeli naći neko zajedništvo, te vlada jedna odlična atmosfera.” Ističe igrač Šaša Džambić.

    Cijena ulaznica za sutrašnji meč je 3KM. Sezonska karta košta 35KM, dok karte za prijatelje kluba iznose 50KM. Sezonske karte i karte za prijatelje kluba važe za sve utakmice koje će se igrati u Mejdanu. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje