Subota, 1. Juna 2024.
Tuzlanski.ba logo

Od ponedjeljka u Tuzli sa radom počinje besplatna škola boksa

Preuzmite sliku

Bokserski klub Tuzla od ponedjeljka 14. decembra vrši besplatan upis novih članova uzrasta od 12 do 20 godina u školu boksa.

BK Tuzla predvođen jednim od tuzlanskih boraca i trenerom mlađih uzrasta Jasminom Paočićem u saradnji sa starijim i iskusnijim trenerima Tahirom Ligićem i Nehrudinom Tučinovićem poziva sve zainteresovane da im se pridruže na prvom treningu.

  • skola-boksa-tuzla001-20151212
  • Za početak svi koji žele da treniraju boks mogu nam se javiti u ponedjeljk (svlačionica br.1) u 17 sati u SKPC Mejdan. Potrebno je sa sobom imati čist šorc, patike i majicu. Nakon treninga na raspolaganju će biti i tuš kabine sa toplom vodom. Želimo djecu i mlade skloniti sa ulice odvojiti od poroka kao što su mobiteli, računari, društvene mreže i da se posvete pravilnom razvijanju svog tijela“. – navode iz BK Tuzla.

    Treninzi će se održavati tri puta sedmično u terminima: ponedjeljak od 17:00 sati, srijedom od 19:30 i petkom od 18:00 sati.

    Sve dodatne informacije možete dobiti putem Facebook stranice “Paočić Jasmin” ili putem broja telefona 062 070 454. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,