Ponedjeljak, 29. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

NS/FS BiH organizuje jednodnevni seminar za klubove BH Telecom Premijer lige

Preuzmite sliku

U procesu licenciranja klubova, koji vrši Administracija za licenciranje NS/FS BiH, ispunjavanje finansijskog krijerijuma predstavlja jedan od najtežih a ujedno i najvažnijih zadataka.

Kako bi klubovi BH Telecom Premijer lige BiH ali i predstavnici revizorskih kuća koji će vršiti reviziju poslovanja klubova u postupku licenciranja za sezonu 2016/2017., bili upoznati sa svim novinama u ispunjavanju ovog kriterijuma, Odjel za licenciranje NS/FS BiH će u ponedjeljak 25. januara 2016. u hotelu „Europa“ održati jednodnevni seminar.

Kako je najavljeno iz UEFA-e rukovodilac odjela za finansiranje klubova i finansijski fair play Andrea Traverso i menadžer za finansijski fair play Phillippe Rasmussen će prisustvovati seminaru, kako bi ne samo dali podršku Odjelu za licenciranje nego i direktno odgovorili na eventualne nejasnoće i pitanja predstavnika klubova BHT Premijer lige.

Seminar će početii u 15 sati, nije otvoren za javnost, ali su planirane izjave za predstavnike medija u 17.15 sati (okvirno vrijeme, odmah po završetku seminara) u hotelu „Europe” u Sarajevu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,