Ponedjeljak, 6. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Zmajevi vrijeme provode uz kafu: ‘Sušić nas zabavlja, veseo je i duhovit’

Preuzmite sliku

Mada se radi o prijateljskom susretu rezultat nam je bitan, optimista sam kao i nadam se da će ovako pozitivna atmosfera vladati i sutra nakon utakmice” kaže Grahovac.

Mirno jutro za reprezentativce Bosne i Hercegovine u Zürichu, Mateo Sušić, Toni Šunjić, Srđan Grahovac i Marin Aničić vrijeme do ručka družili su se uz kafu te su podijelili razmišljanja o utakmici sa Švicarskom.

Tek ćemo analizirati igru Švicarske, ali znamo da se radi o kvalitetnijem protivniku od Luksemburga“, rekao je Toni Šunjić i dodao:

To će biti dosta zahtjevna i teška utakmica, ali sigurno možemo izvući pozitivan rezultat.

Slično razmišlja i Marin Aničić: “Očekujem pozitivan rezultat bez obzira što će to sigurno biti teža utakmica. Reprezentacija ima snage i kvaliteta nadigrati  svakog protivnika pa očekujem da će tako biti i sutra. Ako dobijem priliku da igram, bit ću spreman.”

Svaka utakmica je bitna u ovom periodu jer selektor hoće da vidi sve igrače i njihove mogućnosti“, nastavio je Srđan Grahovac.

Mada se radi o prijateljskom susretu rezultat nam je bitan, optimista sam kao i moje kolege i nadam se da će ovako pozitivna atmosfera vladati i sutra nakon utakmice.

Za kraj je Toni Šunjić otkrio da je reprezentacija zabavljača dobila u Mateu Sušiću.

Mateo nas dosta zabavlja, veseo je i duhovit pa vrijeme do treninga brzo prolazi. Jedva čekamo da prođe obavezan odmor pa da se nastavimo družiti.(Goal.com)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje