Nedjelja, 28. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Zlatan Ibrahimović predstavio proljetnu H&M Move kolekciju: Sportski komadi za sve generacije

Preuzmite sliku

Dugoočekivana kampanja Zlatana Ibrahimovića za H&M Move je napokon ugledala svjetlost dana, piše Journal.hr

Nakon što je prošle godine H&M Move poželio dobrodošlicu Zlatanu u svoj tim, svi su s nestrpljenjem čekali proljetnu H&M Move kolekciju i sportske komade odabrane od strane švedskog fudbalera, prenosi Tuzlanski.ba

‘‘Često sam se u djetinjstvu osjećao izolirano i isključeno iz raznih aktivnosti. Djevojčice i dječaci koji odrastaju poput mene trebali bi imati mogućnost nositi šta i profesionalni sportaši. Upravo se H&M Move zalaže za to. Čvrsto vjerujem u misiju brenda da svima treba pružiti priliku da se kreću. Jer je meni upravo kretanje promijenilo život“, rekao je Zlatan Ibrahimović.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli H&M MOVE (@hm_move)

Zlatan Ibrahimović je jedan od najboljih centarfora svih vremena i igrao je u najvećim svjetskim ligama. Reprezentativac Švedske traje više od  od 20 godina. Trenutno igra za AC Milan i najveći je golgeter švedske reprezentacije. Također, Zlatan je i porodičan čovjek, govori pet jezika i obožava taekwondo i uz to bavi se i planinarenjem.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli H&M MOVE (@hm_move)

Evo šta je odabrao Zlatan Ibrahimović

Ova H&M Move kolekcija za trening sastoji se od prozračnih komada koji oblikuju tijelo i stvaraju savršenu odjeću za intenzivne treninge sa stilom. Svaki proizvod je od DryMove™ materijala, tehnologije prijenosa vlage koja se brzo suši i drži vas u fokusu.

  • Komadi poput kratkih hlača, majica s kapuljačom, majica dugih rukava,, biciklističkih hlača, jakni za trčanje i majica kratkih rukava u bijelim, sivim, crnim i crvenim nijansama izgledaju kao savršena uniforma za sportske aktivnosti, a DryMove™ materijal pomaže u upijanju vlage s vaše kože, održavajući je suhom dok ste u pokretu.

  • Proljetna H&M Move kolekcija sa Zlatanovim odobrenjem odlična je za sve muškarce koji žele biti u trendu i tokom sportskih aktivnosti. Bilo da se radi o teretani, trkačkoj stazi ili nekoj drugoj sportskoj aktivnosti.

    H&M Move je brend koji slavi pokret i poziva ljude da budu što aktivniji i da se što više kreću.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje