Petak, 3. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Trener Sheffielda razotkrio sve u vezi Ahmedhodžića: Tri osobe iz NS BiH su znale sve

Preuzmite sliku

Trener Sheffield Uniteda Paul Heckingbootom stao je u odbranu Anela Ahmedhodžića nakon što se suočio sa nizom kritika zbog nedolaska na okupljanje reprezentacije BiH.

Anel Ahmedhodžić se vratio treninzima te će konkurisati za naredni susret sa Tottenhamom. Trener Sheffielda kazao je kako se njihov defanzivac suočio sa bespotrebnim kritikma u BiH.

“Brinuli smo zbog stanja njegovog bedra i imao je povredu tetive. Tri osobe iz NS BiH su znale sve i iz njegovog prošlog iskustva kada je bio odsutan i vratio se povrijeđen, o njemu se nije brinulo onako kako bismo možda mi željeli. Znao je da nije spreman igrati i želio je najbolji tretman kako bi se što prije osposobio i počeo trenirati”, rekao je trener.

“Sada se vratio i bit će dostupan. Anel zna da nikoga ne bi spriječili da igra za svoju zemlju, ali mislim da je bio razuman i da se ovih dana oporavio”, dodao je trener Sheffield Uniteda Paul Heckingbootom.

Podsjetimo, NS BiH je nakon nedolaska Anela Amedhodžića na okupljanje reprezentacije izrekao suspenziju ovom defanzivcu te još uvijek nije poznato kako će se ovaj slučaj odraziti na buduće reprezentativne akcije.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje