Utorak, 19. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Stojanović: Tušanj mora postati neosvojiva tvrđava

Preuzmite sliku

Brže nego li je to bilo ko očekivao, po prvi put nakon dugog niza godina, svi fudbaleri koji su u zimskom prijelaznom roku stigli u FK Sloboda, dobili su radne dozvole i konkurišu za sastav u nedjeljnoj utakmici protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Jedan od njih je i Miloš Stojanović, mladi stoper koji je prošao omladinske kategorije Crvene Zvezde i upisao je i nekoliko nastupa za prvi tim. Kasnije, karijeru je gradio kroz klubove kao što su Dobanovci, Bežanije, Vozdovac, Sinđelić, Kolubaru, a upisao je i veliki broj nastupa u omladinskim reprezentativnim selekcijama Srbije.

“Došao sam u jedan veliki klub, sa velikom tradicijom. Radili smo izuzetno dobro i drago mi je što ću imati pravo nastupa u nedjelju. Igramo bitnu utakmicu i svi osjećamo pozitivan naboj. Ovakvu atmosferu u svlačionici nemaju svi. Svi se trude da naprave pozitivnu priču. Nadam se da će to navijači prepoznati i da će doći u nedjelju na Tušanj. Tušanj mora postati neosvojiva tvrđava za sve”, kazao je Stojanović za zvaničnu stranicu kluba.

Utakmica protiv Mladosti se igra u nedjelju sa početkom u 14:30. Velika je potraga za kartama te su iste zbog toga puštene ranije u prodaju. Ovo je prilika za sve navijače, posebno one koji su van BiH i žele pomoći, da kupovinom karte putem platforme kupikartu.ba, podrže naš klub na putu ka stabilizaciji i stvaranju boljih uslova.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje