Petak, 3. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Snimak trenera kako divlja na tinejdžere naišao na velike osude: “Vodio sam se tom jednom Ćirinom motivacijom”

Preuzmite sliku

Nevjerojatne scene dogodile su se na poluvremenu utakmice juniora NK Croatije iz Bogdanovaca.

Sada već bivši trener ekipe, Josip Lovrić, očito je bio vidno nezadovoljan onim što su njegovi puleni prikazali na terenu.

Ušao je u svlačionicu te se odmah vidjela nervoza na njegovom licu. Nije mu dugo trebalo da ‘oplete’ po svojim igračima, a ono što im je izrekao sasvim je degutantno.

Vezano | Trener prevrnuo stol pa izvrijeđao dječake: J**at ću vam mater svima, koga vi predstavljate? 

“Koliko sam zadovoljan svojom igrom…”, započinje svoj monolog, a potom papire, koje je držao u ruci, baca u zid.

Na videozapisu koji je postavio Večernji list, može se vidjeti trener kako bijesan prevrće stol i sve stvari s njega padaju po svlačionici.

Situacija nije stala na uvredama, već je bilo prijetnji šamaranjem i batinama.

Dopredsjednik kluba Željko Ergović potvrdio je da je Lovrić smijenjen čim su doznali za ovaj incident.

“Utakmica je bila u subotu, a mi smo za ovo saznali u nedjelju te je Lovrić odmah smijenjen. Osramotio je naš klub te se izvinjavamo svima. Kompletna uprava je iza djece, imat ćemo sastanak s roditeljima”.

Lovrić uputio ispriku

“Moram iskreno reći da se izvinjavam svima koje je moja reakcija povrijedila, a koji su mi vjerovali kao sportskom radniku. Svjestan sam svoje pogreške i žalim za takvom reakcijom. Sve one neke dobre stvari koje sam učinio vezane uz rad, pale su u zaborav zbog jedne neprimjerene reakcije koju i sam osuđujem”, kaže nam Lovrić.

“Vodio sam se tom jednom Ćirinom motivacijom koju sam ustvari loše prezentirao. Ispalo je kako je ispalo i žao mi je svih ljudi koje sam svojom gestom i reakcijom povrijedio. Iskreno im se izvinjavam”, poručio je.

U Bogdanovcima kažu da je među djecom Lovrić bio omiljeni trener.

“I sada imam podršku većine djece i roditelji mi se javljaju. Ružno se opravdavati kad napraviš takav čin. Ja sam osoba koja je odgovorna i ne bježim od krivnje, žao mi je što sam ovom reakcijom mnoge povrijedio”, zaključio je trener Lovrić.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje